Hopp til innholdet

Fondssparing i OBOS-banken

Snart vil kunder i OBOS-banken få mulighet til å spare i fond.

 

Kundene har talt! I en undersøkelse gjort blant våre kunder våren 2018, var det et stort ønske om å spare i fond. Vi har siden den tid jobbet med å få på plass en løsning, og nå ser det ut til at ønsket blir en realitet i løpet av høsten.

Kunder i OBOS-banken vil få mulighet til å spare i fond via vår samarbeidspartner Norne - som er et fullservice verdipapirforetak. 

Fondssparing er et godt alternativ for deg som vil spare langsiktig. Du har full oversikt, og bestemmer selv hvilke fond du vil investere i, og når du vil kjøpe eller selge. Inngang til fondsløsningen vil finnes i nettbanken og i mobilbanken.

Selvbetjent løsning

Det vil alltid være en risiko forbundet med sparing i fond. For å sette deg mest mulig inn i hva det vil si å spare i verdipapirfond, kan du gjerne lese gjennom "Den lille fondshåndboken" (ekstern side). I tillegg bør du lese nøye gjennom informasjonen om hvert fond du eventuelt ønsker å investere i. Fondsløsningen vil være fullstendig selvbetjent, noe som innebærer at det er opp til deg å ta egne kjøps- og salgsvurderinger. 

Vi gleder oss til å kunne tilby løsningen snart, og kommer med mer informasjon. Følg med!

(Artikkel publisert august 2018)