Hopp til innholdet
Mor og datter på kjøkkenet

Gebyrfri bank

De færreste av oss er glad i gebyrer. Som OBOS-medlem og kunde i OBOS-banken betaler du ikke gebyrer på banktjenester du bruker daglig.

Slik bytter du bank

OBOS-banken er en gebyrfri bank fordi du ikke betaler gebyrer på tjenester du bruker daglig, som varekjøp og betaling. Uttak i minibank både i inn- og utland og SMS-varsling er også gebyrfrie tjenester vi tilbyr.

Få full oversikt over våre priser i prislisten

Landets beste dagligbank

Er du OBOS-medlem er bankkort gebyrfritt. Alle OBOS-medlemmer får også en god rente på innskudd. Disse tre faktorene har bidratt til at vi kommer best ut i dagligbanksjekken hos Finansportalen.

Se hvor mye du kan spare

Bli kunde i OBOS-banken i dag

Er du ikke kunde i OBOS-banken? Registrer deg i dag og dra nytte av de gode betingelsene våre. Alle kan være kunde i OBOS-banken, og som OBOS-medlem får du de beste vilkårene. Når du har registrert deg som kunde får du tilgang til nettbanken, og din første OBOS-konto opprettes automatisk. Du kan opprette inntil ni kontoer helt gratis i nettbanken eller mobilbanken. Og det beste av alt, du får 1,50% i innskuddsrente uansett hvor mye penger du har stående på kontoene dine.

Bli kunde i OBOS-banken

Gebyrfritt Visa-kort

Visste du at det er gratis å ha bankkort i OBOS-banken dersom du er medlem i OBOS? Barn og ungdom mellom 7 og 18 år kan også bestille gebyrfritt bankkort. Du kan bestille Visa-kort til så mange kontoer du ønsker og betaler ingen gebyrer når du handler varer i Norge eller utlandet. Det er heller ingen årsavgift på bankkortet i OBOS-banken, slik det er i mange andre banker. Har du en felleskonto med en samboer kan du bestille kort til deg selv og den du deler kontoen med uten å måtte betale noe ekstra.

Les mer om vårt gebyrfrie Visa-kort

I hvilke tilfeller betaler du gebyrer?

OBOS medlemmer kan dra nytte av en rekke gebyrfrie tjenester i OBOS-banken, som gjør oss til en gebyrfri bank. Kunder i OBOS-banken som ikke er medlemmer betaler gebyrer på enkelte tjenester, som årsgebyr på bankkort. For å unngå gebyrene kan du bli OBOS-medlem i dag. 

Alle kunder betaler gebyrer på enkelte tjenester som blant annet lån og utenlandsbetaling.

Fullstendig prisliste finner du her