Hopp til innholdet
Ingunn Andersen Randa, konserndirektør bank, eiendomsmegling og forretningsutvikling

Vi setter ned rentene

Til glede for nye og eksisterende kunder, setter vi ned boliglånsrentene fra 20. mai. Renteendringen gjelder både for privatkunder, borettslag og sameier.

Flytt boliglånet

Rentekuttene gjelder alle våre boliglån. OBOS-medlemmer med Grønt boliglån får den aller beste renten, som nå blir 1,29%. For nye lånekunder gjelder de nye satsene fra og med i dag, mens renten på eksisterende lån blir endret 1. juni 2021.

Også borettslag og sameier som har fellesgjelden sin hos oss, vil få lavere renter fra 5. juni. Nærmere informasjon blir sendt til styrene.

– Våre medlemmer og boligselskaper skal være trygge på at de får konkurransedyktige betingelser over tid. Den siste tiden har pengemarkedsrenten gått ned og flere banker har justert prisene. Da er det naturlig at vi også gjør tilpasninger, sier Ingunn Andersen Randa, konserndirektør bank, eiendomsmegling og forretningsutvikling.

Få endringer i innskuddsrentene

For borettslag og sameier som har lån hos oss, blir det ingen endringer på innskuddsrentene, og OBOS-medlemmer får fortsatt like god rente på OBOS-konto og BSU-konto. Plasseringskonto +31 dager settes ned til 0,70 prosent fra 1. august 2021.

– Med uendret rente på OBOS-konto ligger vi fortsatt på topp på Finansportalens dagligbanksjekk, sier Randa.

Se oppdatert prisliste

(publisert 20. mai 2021)

Priser i andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.