Hopp til innholdet

Snarveier i nett- og mobilbanken

Vi har samlet et knippe lure funksjoner som forhåpentligvis forenkler hverdagen din, så du kan bruke tiden på viktigere ting.

Spar tid med bedre oversikt

Vi har ryddet i menyen, og gjort tjenestene som brukes mest ekstra lett å finne. Skal du betale en regning eller se de siste bevegelsene på kontoen, finner du snarveiene øverst på siden i nettbanken.

Er du i mobilbanken, finner du snarveiene i bunnen på første side når du logger inn. På denne siden har også du full oversikt over alle kontoene dine i tillegg til kontoer du deler med andre, lånet ditt og/ eller kredittkort.

Vær i forkant

Sett opp de varslene du vil ha. Motta en sms når du får penger på konto, eller saldoen er under et visst beløp, og pushvarsel når det kommer en ny eFaktura. Da unngår du at regningene går i glemmeboken.

Ryddigere hverdag

Kvitteringen du får opp når du har betalt en regning eller overført penger mellom egne kontoer, er pusset opp.    

Logg inn og gjør deg kjent

Sjekk saldo uten å logge inn

Med widget på mobilen ser du raskt og enkelt hvor mye du har igjen på kontoen. Legg til widgeten, så har du saldoen på mobilskjermen uten at du trenger å logge inn. 

Betaling med mobil og smartklokke

Du kan selvfølgelig betale med Apple eller Google Pay. Det mange ikke er klar over, er muligheten for å legge til flere kort slik at du kan velge hvilken konto som skal belastes. I appen kan du legge til alle kortene dine, og endre betalingskort.

En gledelig overraskelse for mange er at du kan bruke både Apple Watch, Garmin Pay og Fitbit om du heller foretrekker det.

Illustrasjon av OBOS mobilbank

Logg inn uten kode

Har du en nyere iPhone eller Android-telefon, kan du bruke ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk i stedet for kode. Innlogging og betaling av regninger i mobilbanken går unna i rekordfart! Har du ikke aktivert funksjonen, kan du installere mobilbanken på nytt.

Mer du kan gjøre i nett- og mobilbanken

  • Dele konto.
  • Bestille gratis kort til den eller de du har felleskonto med.
  • Åpne kontoene du har behov for, og avslutte de du ikke trenger. 
  • Lage din egen PIN-kode når du bestille bankkort.
  • Legge til flere kort i Apple Pay eller Google Pay.
  • Gjøre endringer på lånet.
  • Sende kundeservice en melding.
  • Og mye, mye mer.

Logg inn i nettbanken