Hopp til innholdet
Mann pusser opp hjemme

Snarveier i nett- og mobilbanken

Her kan du lese om noen lure funksjoner som kan forenkle hverdagen din - så du kan bruke tiden på viktigere ting.

Spar tid med bedre oversikt

Vi har ryddet i menyen, og gjort de mest brukte tjenestene ekstra lette å finne. Skal du betale en regning eller se de siste bevegelsene på kontoen, finner du snarveiene øverst i nettbanken.

Er du i mobilbanken, finner du snarveiene i bunnen på forsiden når du har logget inn. Her har du også full oversikt over kontoene dine i tillegg til kontoer du deler og boliglån hvis du har det.

Vær i forkant

Sett opp de varslene du vil ha. Få en sms når du får penger på konto, saldoen er under et visst beløp, og pushvarsel på mobilen når det kommer en ny eFaktura. Da unngår du at regningene går i glemmeboken.

Ryddigere hverdag

Vi har ryddet opp i kvitteringene. Når du har betalt en regning eller overført penger mellom egne kontoer, er det tydeligere hva som har gått ut av kontoen.

Logg inn og gjør deg kjent

Sjekk saldo med widget

Med widget på mobilen, kan du raskt sjekke hvor mye du har på kontoen - uten å logge inn. Du trenger bare å legge til widgeten på mobilen din.

Betaling med mobil og smartklokke

Du kan selvfølgelig betale med Apple eller Google Pay. Det mange ikke er klar over, er muligheten for å legge til flere kort slik at du kan velge hvilken konto som skal belastes. Du kan legge til flere kort og endre betalingskort i mobilbanken.

En gledelig overraskelse for mange er at du også kan bruke Apple Watch, Garmin Pay og Fitbit om du heller foretrekker det.

Illustrasjon av OBOS mobilbank

Logg inn uten kode

Har du en nyere iPhone eller Android-telefon, kan du logge inn i mobilbanken med ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk. Innlogging og betaling av regninger går unna i rekordfart! Har du ikke aktivert funksjonen, kan du installere mobilbanken på nytt.

Mer du kan gjøre i nett- og mobilbanken

  • Dele konto.
  • Bestille gratis kort til den eller de du har felleskonto med.
  • Åpne kontoene du har behov for, og avslutte de du ikke trenger. 
  • Lage din egen PIN-kode når du bestille bankkort.
  • Legge til flere kort i Apple Pay eller Google Pay.
  • Gjøre endringer på lånet.
  • Sende kundeservice en melding.
  • Og mye, mye mer.

Logg inn i nettbanken