Hopp til innholdet

Kredittkort

OBOS Kredittkort gir deg rabatt på kultur- og sportsarrangementer over hele landet. Kortet fungerer også som OBOS medlemsbevis. 

Registrer deg og søk om kredittkort

Kulturrabatt

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser. Derfor får du inntil 25 prosent medlemsrabatt på kulturopplevelser over hele landet.

Med OBOS Kredittkort får du tilbakebetalt 10 prosent på alle kultur- og sportsarrangementer som du bestiller på ticketmaster.no og eventim.no. Dette betyr rabatt på over tusen ulike arrangementer hvert år på scener og arenaer over hele landet. Her er det bare å glede seg! 

 

Se hvor du får rabatt

 

I løpet av et år kan du få tilbakebetalt rabatter på inntil 2 500 kroner, noe som innebærer at du har kjøpt billetter for 25 000 kroner til sammen. Rabatten kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert.

 

Priser og betingelser

Det påløper kostnader først hvis du tar ut penger, overfører/betaler til annen konto, eller utsetter betalingen. Du kan redusere eventuelle rentekostnader ved å betale inn raskere enn kredittavtalen krever. For varekjøp er det ingen renter hvis du betaler inn hele fakturabeløpet ved forfall. 

Priseksempel: 15 000 kroner i benyttet kreditt over 12 måneder gir effektiv rente på 23,45 prosent og et totalbeløp på 16 600 kroner. Kostnaden blir da 1 600 kroner. Priseksempelet er basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster.

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri utsettelse av betaling
  • Se fullstendig prisliste

 

Kredittkortet fungerer som medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Du kan derfor bruke det for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger hvor det er behov for å vise frem medlemskortet ditt. 

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over bruk og tilgjengelig kreditt
  • Overføre penger til en av dine andre kontoer
  • Betale regninger 
  • Velge land og regioner kortet skal kunne brukes i
  • Hente PIN-koden hvis du har glemt den  

Ikke registrert i OBOS-banken enda? 

Det er unnagjort på få minutter, og det er selvfølgelig helt kostnadsfritt. Du får tilgang til nettbanken med en gang der du kan bestille kort eller flere kontoer.

Registrer deg

Sammenlign priser

Sammenlign våre priser med andre banker og selskaper på Finansportalen.

Gå til finansportalen.no

Våre priser

Få oversikt over priser og renter på lån, sparing og betalingstjenester.

Prisliste