Hopp til innholdet

Kredittkort

Er du OBOS-medlem, glad i kultur og har ryddig økonomi? Da kan OBOS Kredittkort passe for deg.  

Registrer deg og søk om kredittkort

Kulturrabatt

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser. Derfor får du inntil 25 prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser. Med OBOS Kredittkort får du i tillegg til OBOS-rabatten, tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen på billetter til flere tusen kultur- og sportsarrangementer på scener og arenaer over hele landet. I løpet av ett år kan du faktisk få tilbakebetalt rabatter på så mye som 2 500 kroner, noe som innebærer billettkjøp for 25 000 kroner til sammen. Det er med andre ord bare å slå seg løs! Pengene kommer inn på kredittkortkontoen din i løpet av et par dager når betalingen er registrert. 

Priser og betingelser

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri utsettelse av betaling
  • Se fullstendig prisliste

Det påløper kostnader hvis du tar ut penger, overfører eller betaler til en annen konto med kredittkortet. Dette regnes som kontantuttak, og da betaler du rente fra det tidspunktet du gjør transaksjonen.

Bruker du kredittkortet til kjøp av varer og tjenester, regnes ikke dette som kontantuttak. Da betaler du ikke renter frem til kredittkortfakturaen forfaller. 

Tilbakebetaling av kreditt

Betaler du fakturaen din innen forfall, er det ingen ekstra rentegebyr. Husk bare å registrere eFaktura for å unngå papirgebyr. Utsetter du, eller betaler fakturaen etter at forfallsdatoen har passert, vil det påløpe renter.

Bruker du 15 000 kroner i kreditt over 12 måneder, vil totalbeløpet du  betaler tilbake bli 16 600 kroner. Den effektive renten er 23,45 prosent, og kostnaden blir altså 1 600 kroner. Dette er basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster.

Kredittkortet fungerer som medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Du kan bruke det for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger der det er behov for å vise frem medlemskortet. 

Skal du søke om kredittkort, må du først registrere deg som kunde i OBOS-banken. Det er unnagjort på to minutter. Er du allerede kunde, bestiller du kredittkortet direkte i nettbanken.

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over bruk og tilgjengelig kreditt.
  • Overføre penger til en av dine andre kontoer.
  • Betale regninger.
  • Velge land og regioner kortet skal kunne brukes i.
  • Hente PIN-koden hvis du har glemt den.