Opplev mer for mindre med OBOS Kredittkort

Med OBOS Kredittkort vil du få tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen på alle billetter som selges gjennom Ticketmaster og Billettportalen. Dette kommer i tillegg til vanlig OBOS-rabatt!  

Logg inn og søk om kredittkort

Fordeler med OBOS Kredittkort

Kulturrabatt 

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser. Derfor har vi fra før inntil 20 prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser over hele landet. 

Med OBOS Kredittkort vil du i tillegg få tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen  på alle kultur- og sportsarrangementer som selges gjennom ticketmaster.no og billettportalen.no. Det vil si over tusen ulike arrangementer hvert år, på scener og arenaer over hele landet. Konserter, musikaler, show, festivaler, fotballkamper, håndballkamper, ski, hockey osv. Her er det bare å glede seg! Se hvor du får rabatt

I løpet av et år kan du få tilbakebetalt rabatter på inntil 2500 kr. 
Rabatten kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert.  

 

Medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Det vil si at du kan benytte dette for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger hvor det er behov for å vise frem medlemskortet ditt. 

 

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over transaksjoner og tilgjengelig kreditt
  • Mulighet for å overføring og regningsbetaling fra kredittkortet til en annen konto
  • Velg hvilke land og regioner kortet skal kunne brukes i
  • Hent PIN-koden hvis du har glemt den  

 

Priser og betingelser

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse 
  • Mulighet for overføring og betaling fra kredittkort til annen konto

Du finner full oversikt over priser i vår prisliste.  

For varekjøp påløper det ikke renter dersom du betaler inn hele fakturabeløpet ved forfall. Ved kontantuttak og overføring/betaling til annen konto beregnes renter fra første dag. Priseksempel basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster: 15.000 kr i benyttet kreditt over 12 måneder gir 23,45 % effektiv rente og et totalbeløp på 16.574 kr. Du kan redusere eventuelle rentekostnader ved å betale inn raskere enn kredittavtalen krever. Da benytter du samme konto og KID-nummer som står oppgitt på faktura. 

 

Søk om OBOS Kredittkort

 

OBOS Mastercard levert av Eika Kredittbank

OBOS hadde tidligere en samarbeidsavtale med Eika Kredittbank AS om utstedelse av kredittkort. Denne avtalen er nå avsluttet. Har du kredittkort levert av Eika, sender de deg et nytt kort uten OBOS-fordeler, med mindre du velger å si opp avtalen.

Rabattavtalene som var inkludert i OBOS Mastercard videreføres ikke i nytt OBOS Kredittkort, men erstattes av nye fordeler innen kultur. 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter. Eika Kredittbank AS kan også kontaktes på telefon 03850 eller kundesenter@eika.no.

 

 

For å få kredittkort må du være OBOS-medlem og kunde i OBOS-banken

Trenger du hjelp?

Ring oss mellom 08:00 og 21:00

Kredittkortet har reise- og avbestillingforsikring inkludert

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×