Hopp til innholdet
Chat med oss

Kredittkort

OBOS Kredittkort gir deg rabatt på kultur- og sportsarrangementer over hele landet. Kortet fungerer også som OBOS medlemskort. 

Logg inn og søk om kredittkort

Kulturrabatt

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser, derfor får du inntil 25 % medlemsrabatt på kulturopplevelser over hele landet.

Med OBOS Kredittkort får du tilbakebetalt 10 % på alle kultur- og sportsarrangementer som du bestiller på ticketmaster.no og eventim.no. Dette betyr rabatt på over tusen ulike arrangementer hvert år på scener og arenaer over hele landet, så her er det bare å glede seg! 

I løpet av et år kan du få tilbakebetalt rabatter på inntil 2500 kr. 
Rabatten kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert.  

Se hvor du får rabatt

 

Kredittkortet fungerer som medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Du kan derfor bruke det for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger hvor det er behov for å vise frem medlemskortet ditt. 

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over transaksjoner og tilgjengelig kreditt
  • Overføre penger til en av dine andre kontoer
  • Betale regninger 
  • Velge land og regioner kortet skal kunne brukes i
  • Hente PIN-koden hvis du har glemt den  

Priser og betingelser

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse 
  • Se fullstendig prisliste

For varekjøp er det ingen renter hvis du betaler inn hele fakturabeløpet ved forfall. Ved kontantuttak og overføring/betaling til annen konto beregnes renter fra første dag. Du kan redusere eventuelle rentekostnader ved å betale inn raskere enn kredittavtalen krever. 

Priseksempel basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster: 15.000 kr i benyttet kreditt over 12 måneder gir 23,45 % effektiv rente og et totalbeløp på 16.600 kr. 

Er du ikke kunde i OBOS-banken ennå? 

For å opprette konto må du være registrert som kunde. Det tar bare noen få minutter å registrere seg som ny kunde, og det er selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Registrer deg som kunde