Hopp til innholdet
Chat med oss

Kredittkort

OBOS Kredittkort gir deg rabatt på kultur- og sportsarrangementer over hele landet. Kortet fungerer også som OBOS medlemskort. 

Registrer deg og søk om kredittkort

Kulturrabatt

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser. Derfor får du inntil 25 prosent medlemsrabatt på kulturopplevelser over hele landet.

Med OBOS Kredittkort får du tilbakebetalt 10 prosent på alle kultur- og sportsarrangementer som du bestiller på ticketmaster.no og eventim.no. Dette betyr rabatt på over tusen ulike arrangementer hvert år på scener og arenaer over hele landet. Her er det bare å glede seg! 

 

Se hvor du får rabatt

 

I løpet av et år kan du få tilbakebetalt rabatter på inntil 2 500 kroner. 
Rabatten kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert. 

Priseksempel basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster: 15 000 kroner i benyttet kreditt over 12 måneder gir 23,45 prosent effektiv rente og et totalbeløp på 16 600 kroner. 

 

Kredittkortet fungerer som medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Du kan derfor bruke det for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger hvor det er behov for å vise frem medlemskortet ditt. 

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over bruk og tilgjengelig kreditt
  • Overføre penger til en av dine andre kontoer
  • Betale regninger 
  • Velge land og regioner kortet skal kunne brukes i
  • Hente PIN-koden hvis du har glemt den  

Priser og betingelser

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri utsettelse av betaling
  • Se fullstendig prisliste

For varekjøp er det ingen renter hvis du betaler inn hele fakturabeløpet ved forfall. Ved kontantuttak og overføring/ betaling til en annen konto beregnes renter fra første dag. Du kan redusere eventuelle rentekostnader ved å betale inn raskere enn kredittavtalen krever. 

Er du ikke registrert i OBOS-banken enda? 

Det tar bare noen få minutter, og det er selvfølgelig helt kostnadsfritt. Du får tilgang til nettbanken med en gang og kan bestille kort eller flere kontoer.

Registrer deg

Sammenlign priser

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen

Gå til finansportalen.no