Hopp til innholdet
Smilende par på festival

Kredittkort

Er du OBOS-medlem, glad i kultur og har ryddig økonomi? Da kan OBOS Kredittkort passe for deg.  

Registrer deg og søk om kredittkort

Kulturrabatt

Vi vet at OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser. Derfor får du inntil 25 prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser.

Med OBOS Kredittkort får du tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen på billetter til flere tusen kultur- og sportsarrangementer på scener og arenaer over hele landet - i tillegg til den vanlige OBOS-rabatten. I løpet av et år kan du da få tilbakebetalt rabatter på inntil 2 500 kroner, noe som innebærer at du  kjøper billetter for 25 000 kroner til sammen. Rabatten kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert.

Det er bare å slå seg løs! 

Priser og betingelser

  • Ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert 
  • Inntil 45 dagers rentefri utsettelse av betaling
  • Se fullstendig prisliste

Det påløper kostnader hvis du tar ut penger, overfører eller betaler til en annen konto med kredittkortet. Dette regnes som kontantuttak, og da betaler du rente fra det tidspunktet du gjør transaksjonen.

Bruker du derimot kredittkortet til kjøp av varer og tjenester, regnes ikke dette som kontantuttak. Du betaler derfor ikke renter frem til kredittkortfakturaen forfaller. 

Tilbakebetaling av kreditt

Betaler du fakturaen din innen forfall, er det ingen ekstra rentegebyr. Husk bare å registrere eFaktura for å unngå papirgebyr. Utsetter du, eller betaler fakturaen etter at forfallsdatoen har passert, vil det påløpe renter.

Bruker du 15 000 kroner i kreditt over 12 måneder, vil totalbeløpet du  betaler tilbake bli 16 600 kroner. Den effektive renten er 23,45 prosent, og kostnaden blir altså 1 600 kroner. Dette er basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster.

Kredittkortet fungerer som medlemskort 

Kredittkortet fungerer som et bevis på ditt medlemskap i OBOS. Du kan bruke det for å få medlemsrabatter, melde forkjøp, registrere deg på salgsmøter og i andre sammenhenger der det er behov for å vise frem medlemskortet. 

Skal du søke om kredittkort, må du først registrere deg om du ikke allerede har gjort det. Det er unnagjort på to minutter. Deretter kan du søke om kredittkort i nettbanken.

Full oversikt i nettbank og mobilbank

Med oversikt i nettbank og mobilbank er det enkelt å holde kontroll på hvor mye du har brukt, og hva du har igjen på kredittrammen. 

  • Oversikt over bruk og tilgjengelig kreditt.
  • Overføre penger til en av dine andre kontoer.
  • Betale regninger.
  • Velge land og regioner kortet skal kunne brukes i.
  • Hente PIN-koden hvis du har glemt den.

Ikke registrert i OBOS-banken enda? 

Det er unnagjort på få minutter, og det er selvfølgelig helt kostnadsfritt. Du får tilgang til nettbanken med en gang.

Registrer deg

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.