Hopp til innholdet
Chat med oss

Rabatt med OBOS Kredittkort

Se hvor mye du kan få i rabatt, og hvor du kan få rabatt når du betaler med OBOS Kredittkort.

 

Dame som maler vegg og pusser opp

 

Tilbakebetaling av rabatt:

Når du betaler med OBOS Kredittkort på et eller flere av stedene som er listet opp under, får du tilbakebetalt 10% av kjøpesummen (5% hos Flügger). Rabatten kommer i tillegg til OBOS-medlemsrabatt.

Kulturrabatt

  • Du får tilbakeført 10% av kjøpesummen når du bruker kredittkortet til å kjøpe billetter til en rekke kultur- og sportsarrangementer over hele landet. Dette kommer i tillegg til ordinær medlemsrabatt.
  • Maks beløp som tilbakeføres: 2500 kr per år.

Flügger

  • Når du handler i Flügger-butikker får du tilbakeført 5% av kjøpesummen. Dette kommer i tillegg til ordinær medlemsrabatt, inkludert rabatten på handledager. 
  • Ingen maksgrense på hvor mye du kan få tilbakeført.

Logg inn og bestill OBOS Kredittkort 

 

Her får du kulturrabatt med OBOS Kredittkort

Ticketmaster

På Ticketmaster får du kjøpt billetter til over tusen ulike konserter, show, musikaler, festivaler og sportsarrangementer over hele landet. Du får rabatt på alle billettkjøp gjort via nettside, på telefon eller i Ticketmaster sin billettluke på Oslo Spektrum. Billettene må betales med kredittkortet. Velger du å hente billettene og betale på Narvesen eller 7-Eleven, får vi ikke registrert rabatten. 

 

Eventim (tidligere kalt Billettportalen)

Du får rabatt på billetter til arrangementer på Den Norske Opera & Ballett, Folketeateret og alle andre arrangører som benytter Eventim for billettsalg.

 

eBillett

Få rabatt på billetter til arrangementer på over 400 kulturhus, kinoer og andre arrangører som benytter eBillett for billettsalg.

 

Tikkio

Du får rabatt på billetter til konserter, festivaler og andre arrangementer som benytter Tikkio for billettsalg.

 

Kjøp i billettluke

Du får rabatt ved kjøp av billetter i billettluke for en rekke scener hvor OBOS har samarbeid og faste OBOS-rabatter. Dette gjelder blant annet: Den Norske Opera & BallettFolketeateretNationaltheateretDen Nationale SceneOslo NyeDet Norske TeateretRogaland TeaterOslo FilharmonienTeater InnlandetNøtterøy Kulturhus og Norsk Folkemuseum.  

  

Problemer med rabatten?

Hvis du betaler med OBOS Kredittkort og ikke får tilbakeført rabatt på stedene som er nevnt over, kontakt oss. Vi vil hjelpe deg med å få lagt inn rabatten for fremtidige kjøp.   

 

Priseksempel basert på Finansportalens beregning av et vanlig bruksmønster:
15.000 kr i benyttet kreditt over 12 måneder gir 23,45 % effektiv rente og et totalbeløp på 16.600 kr.
 

Kontaktløst kredittkort fra OBOS-banken

Bestill kort

Bestill OBOS Kredittkort raskt og enkelt i nettbanken. Det tar kun et par minutter å registrere deg dersom du ikke har nettbank hos oss fra før.

Bestill kredittkort i nettbanken