Hopp til innholdet

Bankkort

Kontaktløse kort som er gratis å ha, gratis å bruke og som støtter Google Pay. Og det beste av alt, du lager din egen PIN-kode. 

Logg inn og bestill kort

Kontaktløst bankkortHar du en eller flere OBOS-kontoer du bruker til daglig, anbefaler vi at du bestiller et bankkort i nettbanken. Som OBOS-medlem, får du ingen årsgebyr på kortet. Har du felleskonto, kan du bestille kort til deg selv og den du deler konto med - helt gratis!

Google Pay

Alle våre kort er kontaktløse og støtter Google Pay (gjelder ikke for barnekort). Det betyr at du enkelt, sikkert og raskt kan bruke Android-telefonen din til å betale på nett, i app eller i nærbutikken. Google Pay gjør livet litt enklere om du har glemt kortet hjemme.

Bankkort for barn og ungdom

Barn mellom 7 og 18 kan få eget bankkort som er kontaktløst og tilknyttet barnets OBOS-konto. Sammen kan dere holde oversikten i mobil- eller nettbanken. Det er ikke mulig å overtrekke kontoen. Kortet kan kun brukes i betalingsterminaler som er online.

Priser:

VarselPris
Årsgebyr 0 kr 
250 kroner for ikke-medlemmer 
Uttak i minibank inn- og utland 0 kr
Varekjøp med kontantuttak 0 kr
Varekjøp inn- og utland 0 kr
Overtrekksrente kort  17,75 %
Valutapåslag 1,75 %*

*Ved bruk av kort i utlandet blir beløpet regnet om til norske kroner. Valutapåslaget består av den omregningskursen Visa får hos sine bankforbindelser pluss et kurspåslag. OBOS-banken tar ikke et eget gebyr for bruk av kort i utlandet.

Beløpsgrenser:

For å redusere risiko dersom kortet blir stjålet eller på annen måte misbrukt, er det beløpsgrenser for bruk av kortet.

OBOS bankkort (Visa)

  • Betalingsterminal: 100 000 kroner på 4 dager.
  • Minibank: 25 000 kroner på 4 dager. Norske minibanker har en begrensning på 9 900 kroner per dag.

Bankkort for barn og ungdom

  • Betalingsterminal: 15 000 kroner på 4 dager.
  • Minibank: 15 000 kroner på 4 dager.

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene. 

Medlemsfordeler

Med noen av markedets beste betingelser på lån og sparing, lønner det seg å bruke medlemsfordelene du har i OBOS. Alle kan bli kunde i OBOS-banken, men som medlem får du de beste betingelsene. 

Se også: