Hopp til innholdet

Det er enkelt å bytte bank

Som OBOS-medlem får du ekstra gode fordeler hos oss. Du får sparerente på lønnskontoen, gratis bankkort, og du slipper unødvendige gebyrer.

Opprett konto

Enkelt å bli kunde

Med BankID fra en hvilken som helst bank, tar det i underkant av to minutter å bli kunde. Du får tilgang til nettbanken umiddelbart, og OBOS-konto med rente på 0,40% står klar til bruk. 

Registrer deg

Gi beskjed til arbeidsgiver om at du har fått nytt kontonummer slik at lønnen kommer inn på riktig konto. Vi har gjort klar en e-post:

Bruke eller spare?

Lønnskonto, feriekonto eller matkonto? Til forskjell fra andre banker, får du sparerente på kontoen uansett hva du bruker den til.

Gratis kort

Det skal ikke koste noe å bruke banken, derfor er våre kort gratis. Trenger du et ekstra kort til deg selv eller den du deler konto med, er det selvfølgelig ingen gebyr.

Enkelt med bankkort fra OBOS-banken

Lag din egen kode

Lei av passord og koder? For en enklere hverdag lager du din egen PIN-kode når du bestiller kort. Enkelt, ikke sant?

Mobilbrukere, se hit!

Enkel, rask og trygg betaling med Apple eller Google Pay. Ligger kortet hjemme, betal med mobilen. Befinner mobilen deg i bunnen av sekken? Ingen problem! Få en venn til å ringe lommeboka, eller betal med klokka.

Betaling på 1, 2, 3

1. Last ned mobilbanken.
2. Aktiver mobilbetaling.
3. Betal med mobilen.

Boligsparing er smart sparing

Drømmer du om egen leilighet, bør du ha spart nok egenkapital. Med BSU er du på god vei. Har du BSU i en annen bank, er det ingen problem å flytte den over til oss.

Alt om BSU

Ingen forpliktelser

Usikker på om du vil ta steget helt ut med å bytte bank? Vi trenger ikke være din eneste, bruk oss sammen med en annen bank om det føles tryggere. OBOS-kontoen din står uansett klar til bruk når du har registrert deg.

Flytt gradvis inn

Illustrasjon av kalkulator

Sammenlign med andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne renter og priser på tvers av bankene.