Hopp til innholdet

Hvorfor velge OBOS-banken?

Det er lønnsomt, enkelt og trygt å være kunde i OBOS-banken. Derfor gjør du lurt i å bruke oss.

Jente med mobil som ler

Lønnsomt

Når du registrerer deg, får du en OBOS-konto. Dette er en brukskonto med sparerente. I andre banker er renten som regel null. Du kan opprette flere OBOS-kontoer, og dele konto med noen du er glad i. Bankkort til deg selv eller den du deler konto med koster ingenting å ha, eller bruke.

Finansportalen har en tjeneste der du kan regne ut hvilken dagligbank som passer best for deg. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank

Betaler du unødvendige gebyrer?

Fornøyd par på verandaen sin

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Vit at du kan gjøre det meste selv på pc eller mobil, akkurat når det passer deg. I nettbanken har du full oversikt over økonomien din. Du kan bestille flere kontoer, bankkort eller kredittkort om du trenger det. Laster du ned mobilbanken, logger du raskt inn med et tastetrykk eller ansiktsgjenkjenning. Kan det bli enklere?

Registrer deg

Familie som tar en selfie

Trygt

OBOS-banken er eid av OBOS, som er Norges største boligbyggelag og har solid økonomi. Siden 1929 har OBOS skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. 
Alt overskuddet i OBOS-banken brukes til å oppfylle flere boligdrømmer. Vi er også med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken, er garantert med inntil 2 millioner kroner. Du kan derfor være sikker på at pengene dine er trygge hos oss.

Et par som har det gøy ute

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Gebyrfrie kort, sparerente på brukskonto og knallgod rente på BSU - trenger du flere grunner til å bruke oss?

Mer om fordelene