Hopp til innholdet

Hvorfor velge OBOS-banken?

Det er lønnsomt, enkelt og trygt å være kunde i OBOS-banken. Trenger du flere grunner?


Lønnsomt

Når du registrerer deg, får du automatisk en OBOS-konto -  brukskonto med sparerente. Bankkort koster heller ingenting å ha eller bruke.

Finansportalen har en tjeneste der du kan finne ut hvilken dagligbank som passer best for deg. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank. Sjekk om du betaler unødvendige gebyrer. 

Ta banktesten

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen. Du kan gjøre det meste selv på pc eller mobil, akkurat når det passer deg. I nettbanken har du full oversikt over økonomien din, og du kan bestille flere kontoer, bankkort eller kredittkort om du trenger det. Laster du ned mobilbanken, logger du raskt inn med et tastetrykk.
Stort enklere kan det vel ikke bli?

Registrer deg

Trygt

OBOS-banken er en del av OBOS, som er Norges største boligbyggelag og har solid økonomi. Det er medlemmene som eier oss, og vi setter deres behov i førersetet. Vi skal oppfylle boligdrømmer. Alt overskudd går derfor til å bygge flere boliger og gi noe tilbake til samfunnet.
Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene.

Du kan være sikker på at pengene dine er trygge hos oss. Vi er medlem av bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør, er garantert med inntil 2 millioner kroner.

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Sparerente på brukskonto, gebyrfrie kort, og god lånerente - trenger du flere grunner til å bruke oss?

Les mer om fordelene