Hopp til innholdet

Tre grunner til å velge OBOS-banken

Det skal være lønnsomt, enkelt og trygt å være kunde i OBOS-banken. Ta banktesten og finn ut om det stemmer for deg.

 

Lønnsomt

Når du registrerer deg hos oss, får du automatisk en OBOS-konto med sparerente. Du kan enkelt bestille kort, som er gratis å ha og bruke. Finansportalen har en tjeneste der du kan sjekke hvilken dagligbank som passer best for deg. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank. Sjekk om du betaler unødvendige gebyrer. 

Ta banktesten

Enkelt

Vi ønsker å forenkle bankhverdagen. Hos oss kan du gjøre det meste selv på pc eller mobil, akkurat når det passer deg. Organiser økonomien din akkurat som du vil. I nettbanken har du full oversikt og kan bestille flere kontoer, bankkort eller kredittkort om du trenger det. Laster du ned mobilbanken, kan du logge inn med ett tastetrykk. Enkelt, ikke sant?

Registrer deg

Trygt

OBOS er Norges største boligbyggelag og har solid økonomi. Vi eies av våre medlemmer og har deres behov i førersetet. Målet vårt er å bidra til å oppfylle boligdrømmer. Alt overskudd går til å bygge flere boliger og gi noe tilbake til samfunnet. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene

OBOS-banken er medlem av bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør, er garantert med inntil 2 millioner kroner.

Par på festival

OBOS Kredittkort

Få tilbakebetalt 10 % på kultur- og sportsarrangementer. Vi kaller det kulturrabatt. Priseks: 15 000 kr o/12 mnd gir 23,45 % eff.rente. Tot. 16 600 kr.

Finn ut mer