Hopp til innholdet

Hvorfor velge
OBOS-banken?

Hos oss får OBOS-medlemmer gratis bankkort, god rente på lønnskontoen og støtte for Apple Pay og Google Pay. I tillegg har vi åpne prislister så du kan bruke tiden din på hyggeligere ting enn å forhandle på pris.

Bli kunde og opprett konto

Enkel å bruke

Vi jobber for å gjøre bankhverdagen din så enkel og smidig som mulig, sånn at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Du kan fikse alt selv i mobilbanken og nettbanken, akkurat når og hvor det passer deg.

Det skal være enkelt å betale. Glemmer du bankkortet hjemme en dag, er det null stress. Du kan betale med mobilen med Apple Pay eller Google Pay. Lurer du på hvordan Apple Pay fungerer? Vi har laget en film som viser hvordan du enkelt kommer i gang, og hvordan det fungerer.

Slik kommer du i gang med Apple Pay

Gratis bankkort og gode betingelser

Visste du at du i de aller fleste banker må betale årsgebyr for bankkort? Er du OBOS-medlem slipper du det hos oss. Det er penger spart, det. I tillegg får du god rente på brukskontoen, noe du sjeldent får i andre banker. Dette er noen av fordelene som gjør at OBOS-banken kommer på topp i Finansportalens test av dagligbanker.

Gå til Finansportalens dagligbanksjekk, og se hvor mye du kan spare på å bytte til oss

Og husk, hvis du ikke er OBOS-medlem i dag, er det veldig enkelt å bli det. Du får mange fordeler med å være medlem. 

Hyggelig og lett tilgjengelig kundeservice

Hos oss er god kundeservice førsteprioritet. Det skal være lett å få svar på det du lurer på, enten om det er på nettsiden eller om du tar kontakt med oss på e-post eller telefon. Og når du først tar kontakt skal du få raskt svar. Det er ikke uten grunn at vi kom på tredjeplass i kategorien «Bank» i undersøkelsen Kundeserviceprisen 2022. Det er vi stolte av!

Åpne prislister 

Prisliten vår er åpen og ligger tilgjengelig for alle. Vi har ingen skjulte gebyrer. Det betyr at du kan være trygg på at du har de beste betingelsene vi kan gi deg, og at du kan bruke tiden på hyggeligere ting enn å forhandle på pris. Når vi gjør endringer i prisene våre gjelder det for alle, ikke bare noen.

Fikk du lyst til å teste OBOS-banken?

Det håper vi. Du kan enkelt registrere deg med BankID, og det tar bare to minutter. Da får du umiddelbart tilgang til nettbanken og kan trykke deg litt rundt for å bli kjent. I nettbanken kan du også åpne kontoer og bestille bankkort.

Bli bankkunde

Medlemsfordeler

Som OBOS-medlem er det enkelt å få gratis konto og kort til barn. Medlemmer får også rente på 1,50% på brukskonto. Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på boliger og gode medlemsfordeler.