Hopp til innholdet

Hvorfor velge
OBOS-banken?

Det er lønnsomt, enkelt og trygt å være kunde i OBOS-banken. Derfor gjør du lurt i å bruke oss.

Jente med mobil som ler

Lønnsomt

Når du registrerer deg, får du en OBOS-konto. Dette er en brukskonto med sparerente. I andre banker er renten som regel null. Du kan opprette flere OBOS-kontoer, og dele konto med noen du er glad i. Bankkort til deg selv eller den du deler konto med koster ingenting å ha, eller bruke.

Finansportalen har en tjeneste der du kan regne ut hvilken dagligbank som passer best for deg. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank

Betaler du unødvendige gebyrer?

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Gjør det meste selv på pc eller mobil, akkurat når det passer deg. Du har full oversikt over økonomien, og du kan bestille flere kontoer, bankkort eller kredittkort om du trenger det. Last ned mobilbanken slik at du kan logge inn med et tastetrykk eller ansiktsgjenkjenning. Kan det bli enklere?

Registrer deg

Trygt

OBOS-banken har solid økonomi og er eid av OBOS, som er Norges største boligbyggelag. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. Alt overskuddet i banken brukes til å oppfylle flere boligdrømmer. Vi er med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken, er garantert med inntil 2 millioner kroner. Du kan derfor være sikker på at pengene dine er trygge hos oss.

Medlemsfordeler

Med noen av markedets beste betingelser på lån og sparing, lønner det seg å bruke medlemsfordelene du har i OBOS. Alle kan bli kunde i OBOS-banken, men som medlem får du de beste betingelsene.