Hopp til innholdet

Finn ut hva du kan få i lån

Mange lurer på hvor mye de kan få i lån, derfor har vi laget en enkel sjekk. Fyll ut noen få opplysninger, så regner vi ut din låneevne. 

Regn ut hvor mye du kan låne, og søk om finansiering

Fyll ut boliglånskalkulatoren, så får du et estimert lånebeløp og pris. Velger du å gå videre, kan du søke om finansieringsbevis.
kr
kr
Barn under 18 år
Antall biler
Beregn hva du kan få i lån
Estimert lånebeløp

0

Forutsetter 15% egenkapital Vis info
Egenkapital kan eksempelvis dekkes gjennom overskudd fra salg av bolig, BSU, sparepenger, støtte fra foreldre, kausjonist eller verdi i annen bolig.

Lån til alle slags boliger

Hos oss kan du låne til alle slags boliger. Vi tilbyr lån til nybygg eller bruktbolig, stort eller lite, leilighet eller enebolig, sentralt eller landlig. Det trenger heller ikke være en OBOS-bolig. 

Vi ordner finansieringsbevis hvis du planlegger å kjøpe ny bolig, og gir deg mellomfinansiering til samme lave rente som boliglånet hvis du kjøper nytt før du har solgt eksisterende bolig. 

Slik får du finansieringsbevis 

Når du har regnet ut hvor mye du kan få i lån, kan du gå videre for å søke om finansieringsbevis. Du trenger kun å fylle ut noen få opplysninger - det er gjort unna på veldig kort tid.

Etter at du har sendt inn søknaden, får du en SMS fra oss der vi ber om samtykke til å innhente informasjon om din inntekt og gjeld på Altinn. En rådgiver tar kontakt med deg så fort vi har fått informasjonen vi trenger for å kunne gi deg et tilbud om lån.

Finansieringsbeviset er kostnadsfritt og gyldig i 3 måneder.

Slik flytter du boliglånet ditt til oss 

Hvis du ikke skal flytte, men ønsker å spare penger ved å ha boliglån til medlemspris, kan du flytte lånet ditt til oss. Vi ordner alt det praktiske.

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn en lånesøknad, så ordner vi resten. 

Hva slags lån trenger du?

Enten du skal ta opp nytt lån, flytte lånet til oss eller søke om mer i lån, har vi lånet som passer for deg. Er du OBOS-medlem får du vår beste rente. 

Priser i andre banker

På Finansportalen kan du sammenligne priser på tvers av bankene. 

Priser, renter og gebyr på våre lån