Hopp til innholdet

Finn ut hva du kan få i lån

Mange lurer på hvor mye de kan få i lån, derfor har vi laget en enkel sjekk. Fyll ut noen få opplysninger, så regner vi ut din låneevne. 

Sjekk din låneevne

Lån til alle slags boliger

Hos oss kan du låne til alle slags boliger. Vi tilbyr lån til nybygg eller bruktbolig, stort eller lite, leilighet eller enebolig, sentralt eller landlig. Det trenger heller ikke være en OBOS-bolig. 

Vi ordner finansieringsbevis hvis du planlegger å kjøpe ny bolig, og gir deg mellomfinansiering til samme lave rente som boliglånet hvis du kjøper nytt før du har solgt eksisterende bolig.

Slik får du finansieringsbevis 

Sjekk din låneevne først.

Når du har fått beregnet hvor mye du kan få i lån, fyller du ut kontaktopplysninger og legger ved dokumentasjon på din inntekt og gjeld:

  • Siste mottatt skattemelding (tidligere kalt selvangivelse) for deg og ektefelle/medlånetaker
  • Siste mottatte lønnslipp (eventuelt skriftlig bekreftelse fra arbeidsgiver på arbeidsforhold og inntekt) 

Finansieringsbeviset er kostnadsfritt og gyldig i 3 måneder.

Slik flytter du boliglånet ditt til oss 

Hvis du ikke skal flytte, men ønsker å spare penger ved å ha boliglån til medlemspris, kan du flytte lånet ditt til oss. Vi ordner alt det praktiske.

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn en lånesøknad og sende oss dokumentasjon på din inntekt og gjeld, så ordner vi resten. 

Hva slags lån trenger du?

Enten du skal ta opp nytt lån, flytte lånet til oss eller søke om mer i lån, har vi lånet som passer for deg. Er du OBOS-medlem får du vår beste rente.