Hopp til innholdet

Refinansiering

Noen ganger er det smart å refinansiere. Enten du vil flytte lånet fra en annen bank, eller øke det lånet du allerede har, gjør vi det enkelt for deg. 

Flytt boliglånet ditt

Regn ut hvor mye du kan låne ved å flytte lånet fra en annen bank.
kr
kr
Barn under 18 år
Antall biler
Regn ut
Estimert lånebeløp

0

Forutsetter 15% egenkapital Vis info
Egenkapital kan eksempelvis dekkes gjennom overskudd fra salg av bolig, BSU, sparepenger, støtte fra foreldre, kausjonist eller verdi i annen bolig.

Enkelt med refinansiering

Vi ordner alt det praktiske med å flytte lånet for deg. Bruk kalkulatoren over til å regne ut hvor mye du kan låne, og søk om refinansiering. Du kan få boliglån med rente fra 1,54%, inntil 30 års nedbetalingstid og 10 års avdragsfrihet. Du kan velge om du vil ha fast eller flytende rente, eller om du vil binde renten på hele eller deler av lånebeløpet. 

Regn ut hva lånet kan koste

Lurer du på om det lønner seg for deg å flytte lånet, kan du regne ut hvor mye lånet vil koste deg. Legg inn rentesatsen, så ser du hva månedskostnaden blir.

Forutsetning

Lønnsinngang og det månedlige trekket må gå fra en konto hos oss. Når du registrerer deg får du derfor din første OBOS-konto, som er en av de beste fordelene du har som medlem. OBOS-konto er en brukskonto med sparerente. Er du ikke kunde hos oss enda, tar det i underkant av to minutter å registrere deg.

Registrer deg i OBOS-banken

Medlemsfordeler

Alle kan bli kunde i OBOS-banken, men som medlem får du de beste betingelsene. Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2021 på 200 kroner.

Refinansiering kan bety flere ting:

  • Flytte boliglånet fra en annen bank. Da er det stor sannsynlighet for at du kan få bedre rentevilkår enn du har i dag.
  • Øke lånebeløp i samme bank. Kanskje du skal pusse opp eller kjøpe nytt kjøkken? Da kan det være lurt å frigjøre litt penger fra lånet du allerede har. Send en søknad i nettbanken.
  • Har du flere lån, kan du samle alt i boliglånet. Det forutsetter at totalbeløpet er innenfor 85 prosent av boligens verdigrunnlag. 

Priser, renter og gebyr på våre lån

Priser i andre banker

På Finansportalen kan du sammenligne priser på tvers av bankene.