Hopp til innholdet
Par med barn på lekeplass

Refinansiering

Avhengig av hva slags boliglån du har, kan det i noen tilfeller være en idé å refinansiere - enten du vil flytte lånet til oss eller allerede har lån her. 

Lånekalkulator

Pris pr mnd Vis info
Beløpet er beregnet med valgt rentesats og inkluderer termingebyr på 35 kr. Forutsetter brukskonto med lønnsinngang, Visa-kort og nettbank.

Eff. rente Vis info
Effektiv rente består av den nominell rente pluss etableringsgebyr og termingebyr. Antall avdragsfrie terminer og nedbetalingstid påvirker også en effektive renten.
Totalkostnad

Her kan du sjekke om det lønner seg å flytte lånet til OBOS-banken.
Har du allerede lån hos oss, kan du se hvor mye du kan få i refinansiering.

Søk refinansiering

Refinansiering av boliglån hos OBOS-banken

Du kan få boliglån med en av markedets beste rente som er fra 2,28 %. Få inntil 30 års nedbetalingstid og 10 års avdragsfrihet. Velg om du vil ha fast eller flytende rente, eller om du vil binde renten på deler av lånebeløpet.

Refinansiering kan bety flere ting:

  1. Det kan innebære å flytte boliglånet fra en annen bank. Spar penger på å sjekke om du kan få bedre rentevilkår enn du har i dag.
  2. Du kan søke om refinansiering hvis du allerede har lån i OBOS-banken og ønsker å øke lånebeløpet så du kan frigjøre penger til f.eks. oppussing.
  3. Har du flere lån er det også mulig å samle alt i boliglånet, så lenge totalbeløpet er innenfor 85 prosent av boligens verdigrunnlag. 

 

Det er enkelt å flytte boliglånet til OBOS-banken. Vi ordner alt det praktiske med å flytte lånet for deg. Bruk kalkulatoren over på å regne ut hva lånet vil koste deg, og søk deretter refinansiering. Vi forutsetter kun at det månedlige trekket går fra en konto i OBOS-banken. Når du registrerer deg får du samtidig din første OBOS-konto.