Hopp til innholdet

Vinn 25 000 kroner på konto

Flytt lønnskontoen din til OBOS-banken og bli med i trekningen.

Er du opptatt av en bank som har gode betingelser og er enkel å bruke? Da kan OBOS-banken passe for deg. Ifølge en undersøkelse gjennomført av EPSI Rating har OBOS-banken også noen av landets mest fornøyde bankkunder. På en skala fra 1-100, scorer nemlig OBOS-banken 76,5, noe som er bedre enn bransjesnittet på 69,7. Dette er et av de beste resultatene i bransjen, og det er vil veldig stolte av!

Hvis dette ikke er gode nok grunner til å bytte bank, kan du nå være med i trekningen av 25 000 kroner rett på konto hvis du flytter lønnskontoen din til OBOS-banken.

Kriterier for å bli med i konkurransen

  • Du må være OBOS-medlem
  • Du må være over 18 år for å kunne delta
  • Det er selvfølgelig gratis å delta i konkurransen. Du betaler ingenting for å bli kunde, og du får gratis konto og bankkort
  • Premien er skattepliktig, og vinneren må oppgi beløpet til skatteetaten selv

Det er veldig enkelt å bli med i konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å flytte lønnskontoen din til OBOS-banken og motta lønn inn på OBOS-konto innen 15. desember. Mottar du pensjon og ikke lønn, kan du selvfølgelig også være med i trekningen.

Vi trekker vinneren av konkurransen 17. desember, og utbetaler 25 000 kroner til vinnerens OBOS-konto når konkurransen er avsluttet.

Slik kan du delta

1. Registrer deg for å delta

For å delta i konkurransen og være med i trekningen om 25 000 kroner, fyller du ut navn og e-postadresse i skjemaet under.

Jeg vil delta i konkurransen!

Ved å trykke Fullfør, samtykker du til at vi kan oppbevare opplysningene og kontrollere at du oppfyller kravene til å delta i konkurransen (at du har fått lønn eller pensjon inn på konto før 15. desember). Opplysningene brukes kun til å trekke en vinner i konkurransen, og listen over deltakere slettes når konkurransen er fullført.

Når du har utfylt skjemaet og klikket på "Fullfør", blir du sendt til en ny side med en bekreftelse på at du er med i konkurransen.

2. Bli kunde

Dersom du ikke er kunde i OBOS-banken fra før, kan du registrere deg her og få din første OBOS-konto. Det tar bare et par minutter å bli kunde!

3. Få lønn eller pensjon inn på din OBOS-konto

Når du har fylt ut skjemaet ovenfor må du gi beskjed til arbeidsgiver at du ønsker å få lønn inn på din konto i OBOS-banken. På noen arbeidsplasser kan du endre kontonummeret du ønsker å få utbetalt lønn på selv. Andre arbeidsgivere krever at du sender en e-post til personalavdelingen (HR) med ditt nye kontonummer. Da kan du bruke vår ferdiglagde e-post mal. Mottar du pensjon og ikke lønn, endrer du kontonummer hos NAV ved å logge inn på Ditt NAV.

Tips andre om konkurransen

Har du allerede lønnskonto hos OBOS-banken, men kjenner noen som ikke har det? Kanskje du har en samboer eller ektefelle som ikke har byttet til OBOS-banken enda? Tips dem om konkurransen, så kan dere glede dere over premien sammen hvis en av dere vinner.