Hopp til innholdet

OBOS-konto

Vi tror på å gjøre det enkelt. Derfor får du som er medlem brukskonto med sparerente uavhengig av hvor mye du har, eller hva du bruker kontoen til. 

Registrer deg og få OBOS-konto

Enkelt med OBOS-konto

  • 1,10% sparerente, uansett beløp på kontoen.
  • Åpne flere kontoer - en for hvert behov.
  • Navngi kontoene akkurat som du vil.

Som OBOS-medlem, får du automatisk en OBOS-konto når du registrerer deg i banken. Dette er en brukskonto du kan bruke til det du måtte ha behov for; lønn, regninger, felleskonto eller sparekonto. I andre banker er renten på brukskonto tilsvarende null. Her får du sparerente uavhengig om du er barn, ungdom eller voksen - eller hvor mye penger du har på kontoen. Det er helt opp til deg om du vil bruke oss som hovedbank eller som tillegg til en annen bank. 

Gjør det litt enklere for deg selv

Åpner du flere OBOS-kontoer, er det lurt å lage egne navn på kontoene i nettbanken: "Lønnskonto", "Regningskonto", "Jenteturkonto", osv. Da blir det ingen sak å holde oversikt over kontoen du bruker til vanlig, og kontoen du ikke skal røre. Det koster selvfølgelig ingenting å ha flere kontoer.

Gratis bankkort

Når du har fått OBOS-konto, kan du bestille kort i nettbanken. Bankkortet er gratis, kontaktløst, og har ingen gebyrer når du handler varer i innland eller utland. Trenger du flere kort? Det koster heller ingenting.

Ingen grunn til bekymring

Vi er medlem av Bankenes Sikringsfond, og alle innskudd er garantert med inntil 2 millioner kroner. Pengene dine er derfor trygge hvis det skulle skje noe uforutsett med banken.

 

Renter på våre sparekontoer

Du kan spare mye på å bytte bank

Finansportalen har en tjeneste der du kan sjekke hva det koster å bruke kortet og hvilke gebyrer banken din har. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank.

Ta banktesten

Det er enkelt å bytte bank

Bruk kun enkelte av våre tjenester, eller flytt helt inn. Det er opp til deg å velge.

Slik bytter du bank

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Norges beste dagligbank, knallgod rente på BSU og gode lånebetingelser - trenger du flere grunner til å bruke oss?

Mer om fordelene

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.