Hopp til innholdet

OBOS-konto

Vi tror på å gjøre det enkelt. Derfor får du som er medlem brukskonto med sparerente uavhengig av hvor mye du har, eller hva du bruker kontoen til. 

Registrer deg og få OBOS-konto

Enkelt med OBOS-konto

  • 0,55% sparerente, uansett beløp på kontoen.
  • Åpne flere kontoer til ulike behov; "lønnskonto", "sparekonto", "bilkonto", "skiferiekonto", "shoppekonto", osv.
  • Navngi kontoene akkurat som du vil.

Du får automatisk en OBOS-konto når du registrerer deg som kunde i banken. Kontoen kan du bruke til det du måtte ha behov for; lønn, regninger, felleskonto, sparekonto, osv. I andre banker er renten på brukskonto tilsvarende null. Hos oss får du sparerente uavhengig om du er barn, ungdom eller voksen - eller hvor mye penger du har på kontoen. 

Gjør det litt enklere for deg selv

Åpner du flere OBOS-kontoer, er det lurt å lage egne navn på kontoene i nettbanken: "Lønnskonto", "Regningskonto", "Jenteturkonto", osv. Da er det ingen sak å holde oversikt over kontoen du bruker til vanlig, og kontoen du ikke skal røre. Det koster selvfølgelig ingenting å ha flere kontoer.

Gratis bankkort

Når du har fått OBOS-konto, kan du bestille kort i nettbanken. Bankkortet er gratis, kontaktløst, og har ingen gebyrer når du handler varer i innland eller utland. Trenger du flere kort? Det koster heller ingenting.

Ingen grunn til bekymring

Vi er medlem av Bankenes Sikringsfond, og alle innskudd er garantert med inntil 2 millioner kroner. Pengene dine er derfor trygge hvis det skulle skje noe uforutsett med banken.

 

Renter på våre sparekontoer

Du kan spare mye på å bytte bank

Finansportalen har en tjeneste der du kan sjekke hva det koster å bruke kortet og hvilke gebyrer banken din har. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank.

Ta banktesten

Det er enkelt å bytte bank

Bruk kun enkelte av våre tjenester, eller flytt helt inn. Det er opp til deg å velge.

Slik bytter du bank

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Norges beste dagligbank, knallgod rente på BSU og gode lånebetingelser - trenger du flere grunner til å bruke oss?

Mer om fordelene

Priser i andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.