Hopp til innholdet

Bytt til en bank med gode betingelser

Som OBOS-medlem får du ekstra gode betingelser i OBOS-banken.

Bli kunde

De som bruker OBOS-banken som hovedbank er nemlig veldig fornøyde med banken sin. Vi har satt sammen en sjekkliste utfra hva eksisterende kunder er opptatt av, så kan du vurdere om OBOS-banken kanskje passer for deg også.

Fornøyde kunder

Hvert år gjennomfører EPSI Rating en undersøkelse av kundetilfredshet blant kundene som benytter OBOS-banken som hovedbank. På samme tidspunkt gjøres det en måling av hele bransjen. Mens bankene sett under ett viser uendret tilfredshet fra i fjor, har OBOS-bankens kunder blitt enda mer fornøyd enn tidligere. På en indeks 1-100 der alt over 75 indikerer at kundene er meget tilfreds, ligger snittet i bransjen på kun 69,7. OBOS-banken får derimot en score på hele 76,5, og ligger blant de beste i bransjen.

– OBOS-banken er på høyde med de beste bankene i Norge. Det har vært spennende å følge utviklingen for OBOS-banken. De har jobbet systematisk med å utvikle kundeopplevelsen, og tilbakemeldingen fra kundene tyder på at de har satt pris på dette.
Fredrik Høst, Daglig leder i EPSI Rating Norge

Enkel å bruke

De færreste liker å bruke mye tid på å betale regninger og sjekke kontoutskrifter. Da er det smart å velge en bank med en oversiktlig nett- og mobilbank. I OBOS-banken er vi opptatt av å forenkle bankhverdagen, så du kan bruke tiden din på viktigere ting. Med vår smarte mobilbank i baklomma, kan du når som helst logge inn med et fingeravtrykk eller et blikk. 

Bli kunde

Enkel å kontakte

Selv om du er kunde i en digital bank, bør du forvente å få hjelp når du trenger det. Kundene våre gir oss tilbakemelding på at de er veldig fornøyde med at vi svarer raskt på telefon og e-post. Selv om du er en som liker å ordne alt selv i nettbanken, kan du være trygg på at hjelpen er kun en samtale unna om du trenger det.

Kontakt kundeservice

God innskuddsrente

Når du ser deg om etter en bank med de beste vilkårene, bør du undersøke mer enn boliglånsrenten. Få tenker over hvilken rente de har på kontoen de bruker til vanlig. Vi gjør det enkelt, og gir deg rente på 1,50% på alle kontoene dine enten det er lønnskonto, matkonto eller bufferkonto. Det er en av grunnene til at vi havner på topp på Finansportalens dagligbanksjekk. Det spiller ingen rolle hvor mye penger som står på kontoene eller hva du bruker den til. Renten på OBOS-konto er bedre enn du får på sparekonto i de store bankene.

Ta dagligbanksjekken

Gratis bankkort

Hvem liker å betale gebyrer til banken? Ikke alle er klar over at det er helt vanlig å betale flere hundre kroner i året på å ha konto og bankkort. Vi mener det er unødvendig at det skal koste noe som helst. Alle OBOS-medlemmer får gratis bankkort.

Bli kunde og bestill bankkort

Betal med mobilen

Apple Pay gjør det enkelt å betale med mobilen, og er like trygg som å betale med bankkort. Den ekstra sikkerheten det gir at uvedkommende ikke kan snappe opp PIN-koden, gjør at mange foretrekker å være kunde i en bank der det er mulig å bruke Apple Pay. Vi er opptatt av å tilby moderne og brukervennlige tjenester, og selvfølgelig kan du betale med Apple Pay og Google Pay.

Ta i bruk Apple Pay

Hjelp til å oppnå boligdrømmen

Finansiering i OBOS-banken er enkelt. Ingen kan bolig bedre enn OBOS og OBOS-banken. Lånekundene er fornøyde med rask og god hjelp fra våre hyggelige rådgivere. Det spiller ingen rolle om boligen er ny, gammel, stor, liten, hvor den ligger eller om det er en OBOS-leilighet eller ikke.

God lånerente

Det er vanlig å bytte bank i forbindelse med boligkjøp. Ikke overraskende velger mange den banken som gir det beste rentetilbudet. Vi skal ikke skryte på oss at vi alltid har den laveste renten; den er konkurransedyktig over tid. Alle kan få lån i OBOS-banken, men OBOS-medlemmer får den beste renten.

Finn ut hvor mye du kan låne i vår enkle lånekalkulator

Ingen private investorer

Alle banker må gå med overskudd for å drive forsvarlig. OBOS-banken er 100 prosent eid av OBOS. Alt overskudd brukes til å bygge flere boliger og oppfylle flere boligdrømmer. 

Alt du trenger å vite om OBOS-banken

Enkelt å bytte

Med BankID tar det faktisk ikke mer enn to minutter å bli kunde og få din første OBOS-konto. Det er helt opp til deg å flytte hele eller deler av kundeforholdet.

Bytt til OBOS-banken - steg for steg

Slik bytter du bank

Ønsker du å bruke OBOS-banken som hverdagsbank, har vi laget en oppskrift du kan følge steg for steg. Det tar faktisk ikke mer enn to minutter å bli kunde. Resten kan du ta i ditt eget tempo.