Hopp til innholdet

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Bankkort uten årsgebyr, sparerente på brukskonto og knallgod rente på BSU. Benytt fordelen som OBOS-medlem, og ta i bruk OBOS-banken allerede i dag.

Par på festival

Kort uten årsgebyr

Vi liker å gjøre det enkelt for medlemmene våre, derfor har vi ingen årsgebyr på bankkort eller kredittkort. Bestill kort til deg selv og til den du deler konto med, uten å bekymre deg for gebyrene. Med kontaktløse kort kan du tæppe uten å taste kode ved beløp under 200 kroner.  

PS: Du lager din egen PIN-kode når du bestiller nytt kort. Det gjør "passordhverdagen" litt enklere.

Registrer deg og bestill kort

Kontaktsløst kort fra OBOS-banken

Brukskonto med sparerente

Når du registrerer deg hos oss får du automatisk en OBOS-konto. Dette er en brukskonto med sparerente (1,10 %). Visste du at i andre banker er renten på brukskonto tilnærmet null? 

Du kan ha en eller flere OBOS-kontoer, det koster deg ingenting. Uansett om du bruker kontoen til sparing eller daglig bruk, får du den samme gode renten. 

Både barn og voksne kan ha OBOS-konto, og du kan selvsagt dele konto med den eller de du ønsker. 

Registrer deg

Jente med mobil som ler

Knallgod rente på BSU

For mange unge er egenkapital den største begrensningen for å få oppfylt boligdrømmen. BSU er en genial mulighet til å spare lønnsomt til egen bolig. I OBOS-banken får du hele 3,45 % BSU-rente. Du kan spare inntil 25 000 kr per år. Men husk, du bør ha skattbar inntekt slik at du kan benytte deg av skattefradraget på 20 %.

Har du ikke skattbar inntekt, anbefaler vi en boligsparekonto der du får samme gode rente, men uten de samme begrensningene som en vanlig BSU-konto. 

Registrer deg og opprett BSU

En fornøyd bankkunde som smiler til kamera

OBOS Kredittkort

Få tilbakebetalt 10 % på kultur- og sportsarrangementer. Vi kaller det kulturrabatt. 
15 000 kr o/12 mnd gir 23,45 % eff.rente. Tot. 16 600 kr.

Finn ut mer