Hopp til innholdet

Tre gode grunner til å bruke OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du ekstra gode fordeler i landets beste dagligbank. Ikke bare får du gratis bankkort, du slipper også å betale unødvendige gebyrer til banken.

Opprett konto i OBOS-banken

Grunn 1: En av Norges beste banktilbud

I OBOS-banken slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer. Dessuten får du lønnskonto med sparerente på 0,40% prosent. Til forskjell fra andre banker, så tjener du faktisk penger på å ha OBOS-konto.

Mange betaler unødvendige gebyrer til banken. Det slipper du hos oss. Finansportalen har en tjeneste der du kan sammenligne prisene i ulike banker. Ta banksjekken og finn ut om det lønner seg for deg å bytte.

Registrer deg og få OBOS-konto

Grunn 2: Gode sparemuligheter

I tillegg til at OBOS-konto er perfekt til hverdagssparing, kan du selvfølgelig velge mellom flere sparekontoer som dekker ulike behov. 

Mangel på egenkapital kan sette begrensninger for boligdrømmen. Er du mellom 18 og 33 år, er det smart og lønnsomt å spare i BSU. Sparer du 25 000 kroner i året, får du 20 prosent i skattefradrag. Det betyr 5000 kroner hvert år du er flink til å spare. 
Har du en større sum du ønsker å spare på en konto med høy rente, er Plasseringskonto perfekt for deg. Med rente på 1,05% fra første krone, kan det bli en god sum over tid. 

Grunn 3: God hjelp når du skal kjøpe drømmeboligen

Finansiering i OBOS-banken er enkelt. Ingen kan bolig bedre enn OBOS, og naturligvis også OBOS-banken. Vi hjelper deg med finansieringen så du får kjøpt den perfekte boligen. Det har ingen betydning om boligen er ny, gammel, stor, liten, hvor den ligger eller om det er en OBOS-leilighet eller ikke. Våre flinke rådgivere hjelper deg gjennom ulike livssituasjoner, enten du skal oppfylle boligdrømmen og trenger finansieringsbevis, om du står mellom to boliger og vil unngå unødvendige kostnader, eller du ønsker å refinansiere boliglånet ditt

Dette er OBOS-konto

Så enkelt flytter du til OBOS-banken

Trygt

Vi er eid av OBOS og har solid økonomi. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. Vi er med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken er garantert med inntil 2 millioner kroner. 

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Gjør det meste selv på pc eller mobil, når det passer deg. Last ned mobilbanken og logg inn med ett tastetrykk. Kan det bli enklere?

Priser i andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.