Hopp til innholdet

Tre gode grunner til å bruke OBOS-banken

Som OBOS-medlem har du ekstra gode fordeler i landets beste dagligbank. Her er tre grunner til å ta oss i bruk allerede i dag.

Smilende par på kjøkkenet

Landets beste dagligbank

Finansportalen har en tjeneste der du kan sammenligne gebyrer og renter hos ulike banker. I denne sjekken kommer vi ut som den beste dagligbanken. Topplasseringen viser at vi streber etter å ta vare på dine behov og ønsker – og at vi får det til.

OBOS-medlemmer skal ha en enkel bankhverdag, og du skal slippe å irritere deg over unødvendige kortgebyrer.  Våre bankkort er gratis å ha og gratis å bruke – både hjemme og i utlandet.

Men det er ikke bare gratis bankkort som gjør OBOS-banken best. Visste du at vi gir deg en brukskonto og sparekonto i ett? Du får vår gode sparerente (1,10%) på brukskontoen din, uansett hva du bruker den til. Noe av det som skiller oss fra andre banker er nettopp dette. I andre banker er renten ofte tilnærmet null. Er du OBOS-medlem, får du automatisk en OBOS-konto når du registrerer deg i banken. Det er både gratis og enkelt.

Registrer deg og få OBOS-konto

Bankens beste rente med BSU

Drømmen om å eie egen bolig kan være vanskelig å nå for mange unge. Mangel på egenkapital setter gjerne den største begrensningen. Er du mellom 18 og 33 år, er BSU en smart og lønnsom måte å spare til egen bolig på. Jo tidligere du starter, desto sterkere stiller du den dagen du skal oppfylle boligdrømmen. 

Det er naturlig å spare til bolig i en bank som virkelig kan bolig. Her får du en gunstig rente på 3,70%. Har du skattbar inntekt og sparer 25 000 kroner i året, får du 20 prosent i skattefradrag. Det betyr at du belønnes med 5000 kroner tilbake på skatten hvert år om du er flink til å spare. 

Har du ikke skattbar inntekt, anbefaler vi vår boligsparekonto. Du får den samme gode renten, men uten begrensningene BSU har.

Registrer deg og opprett BSU

Uvurderlig hjelp til finansiering

Vi hjelper deg med finansieringen slik at du får kjøpt den perfekte boligen. Det er det samme om boligen er ny eller gammel, stor eller liten, og det har ingen betydning hvor den ligger og om det er en OBOS-leilighet eller ikke.

Vi hjelper deg gjennom ulike livssituasjoner, enten du endelig skal oppfylle boligdrømmen og trenger finansieringsbevis, du står mellom to boliger og vil unngå unødvendige kostnader, eller du ønsker å refinansiere boliglånet ditt. Våre gode rådgivere hjelper vi deg fra start til slutt. Finansiering i OBOS-banken er enkelt. Ingen kan bolig bedre enn OBOS, og naturligvis også OBOS-banken. 

Finn det riktige lånet for deg

Trygt

Vi er eid av OBOS og har solid økonomi. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. Vi er med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken er garantert med inntil 2 millioner kroner. 

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Gjør det meste selv på pc eller mobil, når det passer deg. Last ned mobilbanken og logg inn med ett tastetrykk. Kan det bli enklere?

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.