Hopp til innholdet

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Bankkort uten årsgebyr, sparerente på brukskonto og knallgod rente på BSU. Benytt fordelen som OBOS-medlem, og ta i bruk OBOS-banken allerede i dag.

Par på festival

Kort uten årsgebyr

Vi liker å gjøre det enkelt for medlemmene våre, derfor har vi ingen årsgebyr på bankkort eller kredittkort. Bestill kort til deg selv og til den du deler konto med, uten å bekymre deg for gebyrene. Med kontaktløse kort kan du betale uten å taste kode ved beløp under 400 kroner.  

PS: Lag din egen PIN-kode når du bestiller nytt kort, og gjør passordhverdagen litt enklere.

Registrer deg og bestill kort

Kontaktsløst kort fra OBOS-banken

Brukskonto med sparerente

Når du registrerer deg hos oss får du automatisk en OBOS-konto. Dette er en brukskonto med vår gode sparerente på 1,10%. I andre banker er renten på brukskonto tilnærmet null.

Du kan ha en eller flere OBOS-kontoer, det koster ingenting. Uansett om du bruker kontoen til sparing eller daglig bruk, får du den samme gode renten. OBOS-konto passer for både barn og voksne, og du kan dele konto med den eller de du ønsker. 

Registrer deg

Jente med mobil som ler

Knallgod rente på BSU

For mange unge er egenkapital den største begrensningen for å få oppfylt boligdrømmen. BSU er en genial mulighet til å spare lønnsomt til egen bolig. I OBOS-banken får du hele 3,45% BSU-rente. Du kan spare inntil 25 000 kr per år. Men husk, du bør ha skattbar inntekt slik at du kan benytte deg av skattefradraget på 20 %.

Har du ikke skattbar inntekt, anbefaler vi en boligsparekonto der du får samme gode rente, men uten de samme begrensningene som en vanlig BSU-konto. 

Registrer deg og opprett BSU

Trenger du flere grunner til å bytte til oss?

Det er lønnsomt, enkelt og ikke minst trygt å bruke OBOS-banken.

En fornøyd bankkunde som smiler til kamera

OBOS Kredittkort

Få tilbakebetalt 10 % på kultur- og sportsarrangementer. Vi kaller det kulturrabatt. 
15 000 kr o/12 mnd gir 23,45 % eff.rente. Tot. 16 600 kr.

Finn ut mer

Penger spart er penger tjent

På finansportalen.no kan du sjekke hvilke gebyrer banken tar og hva det koster å bruke kortet. Det viser seg at du kan spare flere tusen kroner på å bytte bank.

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.