Hopp til innholdet

Tre grunner til å bruke OBOS-banken

Sparerente på brukskonto, gebyrfrie kort og kulturrabatt. Det er ingen grunn til å ikke bruke medlemsfordelen din allerede i dag.

Par som smiler lurt til kamera

Du får brukskonto med sparerente

Når du registrerer deg hos oss får du automatisk en OBOS-konto. Dette er en brukskonto med sparerente (1,10 %). Visste du at i andre banker er renten på brukskonto tilnærmet null? 

Du kan ha en eller flere OBOS-kontoer, det koster deg ingenting. Uansett om du bruker kontoen til sparing eller daglig bruk, får du den samme gode renten. 

Både barn og voksne kan ha OBOS-konto, og du kan selvsagt dele konto med den eller de du ønsker. 

Registrer deg

Kontaktsløst kort fra OBOS-banken

Kort uten årsgebyr

Vi liker å gjøre det enkelt for medlemmene våre, derfor har vi ingen årsgebyr på bankkort eller kredittkort. Bestill kort til deg selv og til den du deler konto med, uten å bekymre deg for gebyrene. Med kontaktløse kort kan du tæppe uten å taste kode ved beløp under 200 kroner.  

PS: når du bestiller kort, lager du din egen PIN-kode. Det gjør "passordhverdagen" litt enklere.

Registrer deg og bestill kort

Par på festival

Flere gode opplevelser

Vi synes livet er for kort til å ikke brukes på spennende opplevelser, derfor får alle OBOS-medlemmer fast rabatt på sports- og kulturarrangementer. Betaler du med OBOS Kredittkort, tilbakebetaler vi 10 prosent. Vi kaller det kulturrabatt.

Betaler du det du har utestående på kredittkortet ved forfall, unngår du ekstra gebyrer. Har du 15 000 kr utestående i 12 måneder, utgjør det en kostnad på 1600 kr. Det betyr at du må betale tilbake 16 600 kr. Effektiv rente er 23,45%.

Registrer deg og søk om kredittkort i nettbanken

Spar til egen bolig

For mange unge er egenkapital den største begrensningen for å få oppfylt boligdrømmen. Derfor kan vi ikke genta nok ganger hvor viktig det er å spare.

Det er lurt å spare i BSU