Hopp til innholdet

Tre gode grunner til å bruke OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du gebyrfri dagligbank, gode betingelser og hjelp til boligkjøpet.

Bytt bank i dag

Helt siden stiftelsen av OBOS i 1929 har medlemmer spart for å kjøpe bolig. I dag bruker stadig flere medlemmer OBOS-banken som hovedbank, med lønnskonto, gratis bankkort, sparekonto og boliglån. Et finansieringsbevis fra OBOS-banken er inngangen til boligmarkedet for mange. OBOS driver bank for å hjelpe folk inn på boligmarkedet. Det lover vi å fortsette med.

Grunn 1: Norges beste dagligbank

I OBOS-banken er det enkelt å være kunde. Vi er opptatt av å gjøre hverdagen din så enkel som mulig, derfor er det lett å bli kunde, du kan ordne det meste i nett- eller mobilbanken og du slipper å irritere deg over unødvendige kortgebyrer. Til forskjell fra andre banker, får du sparerente på 0,80% på alle kontoene dine.

OBOS-banken ligger på topp på Finansportalens dagligbanksjekk. Prøv den og se hva du kan spare på å bytte! 

Ta banksjekken

Registrer deg og få OBOS-konto

Så enkelt bytter du bank

Grunn 2: Gode sparemuligheter

OBOS-konto er perfekt til hverdagssparing. Vi anbefaler OBOS-konto til alle som ønsker full fleksibilitet.  

Har du en større sum du ønsker å spare over lengre tid, er Plasseringskonto et god alternativ. Med rente på 1,15% fra første krone, kan det bli en god sum over tid.  

Mangel på egenkapital kan sette begrensninger for boligdrømmen. Er du mellom 18 og 33 år, er det smart og lønnsomt å spare i BSU.  

Grunn 3: Hjelp til boligkjøpet

Finansiering i OBOS-banken er enkelt. Ingen kan bolig bedre enn OBOS, og naturligvis også OBOS-banken. Vi hjelper deg med finansieringen så du får kjøpt den perfekte boligen. Det har ingen betydning om boligen er ny, gammel, stor, liten, hvor den ligger eller om det er en OBOS-leilighet eller ikke. 

OBOS Deleie gir deg mulighet til å kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for OBOS’ andel av boligen. Med Boliglån Deleie kan OBOS-medlemmer som mangler egenkapital, men har god betjeningsevne, kjøpe en bolig. Boliglån Deleie har rente på 2,08 %. Låner du 2 millioner over 25 år, koster det totalt 2,58 millioner kroner. Effektiv rente 2,16 %.

Våre flinke rådgivere hjelper deg gjennom ulike livssituasjoner, enten du skal oppfylle boligdrømmen og trenger finansieringsbevis, om du står mellom to boliger og vil unngå unødvendige kostnader, eller du ønsker å refinansiere boliglånet ditt

Så enkelt flytter du til OBOS-banken

Trygt

Vi er eid av OBOS og har solid økonomi. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. Vi er med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken er garantert med inntil 2 millioner kroner. 

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Gjør det meste selv på pc eller mobil, når det passer deg. Last ned mobilbanken og logg inn med ett tastetrykk. Kan det bli enklere?

Priser i andre banker

På Finansportalen kan du sammenligne priser på tvers av bankene.