Hopp til innholdet

Tre gode grunner til å bruke OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du ekstra gode fordeler i landets beste dagligbank. Ikke bare får du gratis bankkort, du slipper også å betale unødvendige gebyrer til banken.

Opprett konto i OBOS-banken

Dette er OBOS-konto

Grunn 1: Norges beste banktilbud

Det viser det seg at OBOS-medlemmer har Norges beste dagligbanktilbud. Hos oss slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer, og du får lønnskonto med sparerente på 1,10% prosent. Til forskjell fra andre banker, tjener du faktisk penger på å ha OBOS-konto. På finansportalen.no kan du sammenligne gebyrer og renter hos ulike banker. Ta banksjekken.

Registrer deg og få OBOS-konto

Grunn 2: Sparemuligheter til alle formål

I tillegg til at OBOS-konto er perfekt til hverdagssparing, har vi selvfølgelig andre sparekontoer som dekker flere behov. Mangel på egenkapital kan sette begrensninger for boligdrømmen. Er du mellom 18 og 33 år, er det smart og lønnsomt å spare i BSU. Sparer du 25 000 kroner i året, får du 20 prosent i skattefradrag. Det betyr 5000 kroner hvert år du er flink til å spare. 
Har du en større sum du ønsker å spare på en konto med høy rente, er Plasseringskonto perfekt for deg. Med rente på 1,95% fra første krone, kan det bli en god sum over tid. Alt om sparing i OBOS-banken.

Grunn 3: Uvurderlig hjelp til finansiering

Vi hjelper deg med finansieringen så du får kjøpt den perfekte boligen. Det er det samme for oss om boligen er ny, gammel, stor eller liten. Det har heller ingen betydning hvor den ligger eller om det er en OBOS-leilighet eller ikke. Vi hjelper deg gjennom ulike livssituasjoner, enten du skal oppfylle boligdrømmen og trenger finansieringsbevis, du står mellom to boliger og vil unngå unødvendige kostnader, eller du ønsker å refinansiere boliglånet ditt. Våre flinke rådgivere hjelper deg fra start til slutt. Finansiering i OBOS-banken er enkelt. Ingen kan bolig bedre enn OBOS, og naturligvis også OBOS-banken. Finn det riktige lånet for deg.

Bli kunde og flytt lønnskontoen din

Trygt

Vi er eid av OBOS og har solid økonomi. Siden 1929 har vi skaffet medlemmer trygge og gode hjem, og sørget for sikker plassering av sparepengene. Vi er med i bankenes sikringsfond. Alle innskudd du gjør i banken er garantert med inntil 2 millioner kroner. 

Enkelt

Vi jobber hardt for å forenkle bankhverdagen slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Gjør det meste selv på pc eller mobil, når det passer deg. Last ned mobilbanken og logg inn med ett tastetrykk. Kan det bli enklere?

Priser hos andre banker

På finansportalen.no kan du sammenligne priser på tvers av bankene.