Hopp til innholdet

Banktjenester for boligselskaper

Når borettslag, sameier eller boligselskaper trenger en bank som virkelig kan bolig, er OBOS-banken et naturlig valg. Vi tilbyr både banktjenester og bistår med økonomisk rådgivning.

Kontakt oss for mer informasjon

OBOS-banken for boligselskaper

OBOS jobber kontinuerlig med myndighetene, bransjeorganisasjoner og kredittinstitusjoner for å bedre boligselskapenes rammebetingelser i lånemarkedet. Med vår spisskompetanse, størrelse og erfaring har vi gjennomslagskraft nok til å påvirke rammebetingelsene. Uten OBOS ville borettslagslån vært vesentlig dyrere enn andre boliglån. 

Støttespiller med solid kompetanse

OBOS-banken er banken for både gode og dårlige tider. Vi har både evne og vilje til å levere finansiering til enhver tid. Da finanskrisen slo inn i det norske markedet i 2008 var det mange banker som ikke hadde mulighet eller vilje til å gi lån. Det året økte vi våre utlån med tre milliarder kroner. Som kunde i OBOS-banken har dere derfor en trygg og forutsigbar bankforbindelse. 

Som styremedlem i et borettslag eller boligsameie får du en støttespiller med lang og bred erfaring fra drift, forvaltning og finansiering av boligselskaper. Vi har spisskompetanse på finansiering av boligselskaper og mange års erfaring med rehabilitering. De siste 25 årene har mer enn 50 000 OBOS-leiligheter blitt rehabilitert. Vi har bred kompetanse på rehabilitering og finansiering av boligselskaper. I OBOS-banken får dere råd om hvordan dere kan løse og finansiere en forestående rehabilitering.

Vær trygg på at boligselskapet ditt er sikret best mulige vilkår over tid.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå ditt boligselskap eller om du har andre spørsmål.