Hopp til innholdet

Sparing for boligselskaper

Sparing er en av de viktigste nøklene til god og sunn drift i et boligselskap. Hos oss er boligselskapet sikret god avkastning på sparepengene. Det er alltid lurt å ha en buffer for uforutsette utgifter

En god økonomisk buffer gir styret og beboere økt frihet ved uforutsette utgifter, perioder med høyt press på likviditeten, samt under nødvendig vedlikehold og rehabilitering. Å ha tilstrekkelig med penger på bok er en av de viktigste oppgavene til styret, og vi anbefaler vanligvis at boligselskapet har en buffer på 10-15 prosent av de årlige inntektene.

Sparekonto for boligselskaper

Med sparekonto i OBOS-banken får dere gode rentebetingelser, og 12 gebyrfrie uttak i året. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr også en brukervennlig løsning som gjør det raskt å overføre penger til og fra driftskontoen. Om styret skulle trenge flere kontoer, er det selvsagt mulig å åpne flere sparekontoer slik at det blir enklere å skille mellom flere prosjekter som går parallelt.

Vedlikeholdsfond

Vedlikeholdsfond er en spesialisert sparekonto for øremerkede tiltak. Rentebetingelsene er svært gunstige. Denne kontoen administreres av borettslagets forvaltningskonsulent.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå ditt boligselskap eller om du har andre spørsmål.